Norėdami perskaityti iškritusios kortos reikšmę, atverskite ir dar kartą paspauskite ją.

Laiko juosta

Žvaigždė

Po įtampos ir netikrumo dažnai ateina ramybė… Bandykite kalbėti apie save pasauliui ramiai, atvirai ir pasitikinčiai. Žvaigždė padės rasti savo vietą jus supančioje aplinkoje. Galbūt būsite apdovanoti aplinkinių dėmesiu ir įvertinti pagal nuopelnus. Arba staiga praregėsite ir pamatysite tikrąją savo padėtį ar santykių esmę… Galite pajusti nuostabų likimo prisilietimą, kai tarsi vaiką ima jus už rankos ir veda į gyvenimą, padėdamas daryti teisingus sprendimus…Priimkite pokyčius švaria širdimi ir jums būtinai pasiseks.

Mėnulis

Tikriausiai daug kas atrodys ne taip, kaip iš tiesų yra… Kankins sapnai , nuojautos ir netikrumas. Gal jūsų idėjos ir mintys dar neįgavo materialaus pagrindo. Turėtumėt nepasiduoti baimėm ir vengti paslapčių. Racionalumui gali pritrūkti vietos… O gal jaučiatės šiek tiek išmušti iš vėžių. Ne viskas iki galo jums aišku. Pamatysite, kad kitą dieną viskas atrodys daug aiškiau ir šviesiau, taigi venkite neapgalvotų, skubotų sprendimų.
Patikėkite savo intuicija, ji padės rasti geriausią išeitį iš situacijos, kuri gal atrodys beviltiška. Gamta keičia savo pavidalą, o su ja ir mūsų pasąmoninės galios… Kelias visada yra, tik reikia ieškoti…
Pabūkite su šeima, nusiraminkite ir viskas ryt bus kitaip – šviesiau ir pozityviau….

Saikingumas

Bus svarbus sprendimų nuoseklumas bei suvokimas, kad viską galime keisti. Galimos kelio vidurio paieškos, bandymai laviruoti tarp dviejų priešybių. Galbūt kurdami naujai atrasite spalvų derinius, naujas muzikines dermes. O gal inicijuosite permainas ar tiesiog bandysite kažką sutaikyti savo viduje ar išoriniame pasaulyje… Ieškosite kompromisų, trokšite harmonijos su jus supančiu pasauliu. Tam, kad kažkas pajudėtų iš “mirties taško”, prireiks kantrybės ir nemažų pastangų. Pajuskite šiandien jūsų “Angelo sargo” kvėpavimą… Jei dar vis neradote geriausio sprendimo, pagalvokite — gal žinote, kur galite kreiptis patarimo. Tikrai gausite. Ir nenešiokite savyje per stiprių emocijų… Ši korta taip pat reiškia gyjimą ir apsivalymą.

Dienos korta

Likimo ratas

Situacija, kuri atrodė beviltiška staiga gali pasisukti į gerą. Keiskitės kartu su kintančia situacija ir pajusite jos naudą. Galbūt atsiras nauji resursai, ar sutiksite naujus žmones, galinčius jums padėti. O gal netikėti pinigai papildys jūsų kišenę. Laukit naujienų…Kartais likimas atneša įkvėpimą ar nelauktą praregėjimą, kai miglota situacija staiga tampa skaidri, lyg stiklas…O gal tiesiog atsirasite reikiamoj vietoj, reikiamu laiku ir tai atneš jums naujų netikėtų patirčių. Svarbiausia šiuo metu – tikėti savo sėkme.